Even kort
Door: webmaster
06 Mei 2009 | Frankrijk, Parijs
06 Mei 2009 - 15:39
Corrie Lagerweij:
Nou Hans, dat wordt spannend! Aanstaande zaterdag ga ik het ook weer proberen. Te beginnen bij Reims. Ik sla dan de rest van de Ardennen over. Ik wens je veel plezier in het lopen toe, en veel leuke interessante ontmoetingen! Ik laat je mailings nu maar vervallen. Lees dat toch niet meer.
Ultreia! Bon camino!
Corrie -
06 Mei 2009 - 17:54
Henk En Ina Veldhuis:
Dag Hans,
Al zo ver gelopen; we hebben bewondering voor je! Het blijft leuk om je verhalen te lezen en zo een beetje "mee te lopen" (al levert dat voor ons alleen wat meer zitvlees op en geen zere benen, haha!) Veel loopplezier verder.
Groetjes, Henk en Ina -
06 Mei 2009 - 21:33
Douwe:
zal het ff opzoeken waar je zit..sterkte hans (krijg zelf ook zin om bedevaartstocht te maken)
goed gaan .. -
07 Mei 2009 - 16:47
Arianne:
Ha Hans
Fijn even weer een berichtje van jou. Samen met Willie geluncht 30 april! (ze krijgt nog 5 euro van mij hihi). Ge wordt gemist....... Over 1 uur weer zingen. Jouw 'gebel'na de pauze is over genomen door Rik... met de tekst kom Hans zegt dat wij weer moeten beginnen. Zo ben je er elke donderdagavond toch bij...
Lieve groet
Arianne
20 Mei 2009 - 21:23
Elli En Jan:
Hoi Hans,
Knap hoor hoe ver je al bent gekomen,hou vol, en dat soms zonder te eten, heel knap, bijzonder om je verhaal iedere keer weer te lezen.
Het ga je goed, en hopelijk nog een boel moois onderweg te zien, groetjes jan en elli.